anna78

Direktlänk till inlägg 5 december 2010

Vinterstudion

Av Anna L - 5 december 2010 11:32

Åhhhh vad jag älskar helgerna när det är vinterstudion på tv! just nu är det skidskytte och jag sitter i soffan med en varm filt och myser.

Vi kom ihåg att tända det andra ljuset i adventsljusstaken imorse :-) brukar alltid glömma det.


Mira och Ebba har varit ute i snön och lekt en stund, de har åkt stjärtlapp och byggt snökoja :-) hoppas bara att snön får vara kvar till jul och det är så smidigt just nu när barnen kommer hem med rena ytterkläder varje dag, blöta men rena! när det töar så blir det ju så jäkla skitigt.


Jaaaaa! båda svenskorna sköt fulltT

 
ANNONS
 
Stort och smått

Stort och smått

5 december 2010 12:48

Jag håller med om allt! Mina barn har ännu inte varit ute idag, men det är också allt som skiljer... =)

http://stortosmatt.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna L - 12 juli 2012 11:32

Sitter hos frissan och Färgar min utväxt (grå) och ska tunna ur massor, skönt! Har haft semester sen i måndags och det har regnat varje dag......så ruttet! Men såklart härligt att vara ledig och slippa vara på jobbet och slippa gå upp tidigt på morgo...

Av Anna L - 19 juni 2012 17:38

Nästan att vi blåser bort tror jag. Den stora dottern är på vift igen och ska sova borta.....det börjar så sakteliga gå upp för mig att vi inte kommer att se henne så mycket den häm sommaren :-( vi duger inte längre, det är bara kompisar som gäller....

Av Anna L - 18 juni 2012 20:25

Shit, jag Vill ha och jag behöver ha semester snart eller nu vore inte fel :-) har precis varit och hämtat Mira på fotbollsträningen och det var flera "semesterfirare" där men jag är inte ett dugg bitter över att jag ska gå upp tidigt i morrn och åka...

Av Anna L - 25 oktober 2011 17:01

Det var en stolt mamma som gick från utvecklingssamtalet i skolan i dag :-) överträffade målen i flera ämnen!!!! mammas flicka ;-) Mira sa att hon tyckte att det var lite för lätt i vissa ämnen och att hon vill ha lite utmaningar i bla matten, på m...

Av Anna L - 24 oktober 2011 17:34

Höstdeppigt......jomenvisst! Nu när man vaknar så är det oftast minusgrader ute :-( ser verkligen inte fram emot snö och hala vägar när man måste ta sig till jobbet på morgonen.   I morgon är det dags igen för utvecklingssamtal för Mira i skola...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se