anna78

Direktlänk till inlägg 5 februari 2011

Underbara lördag

Av Anna L - 5 februari 2011 10:16

Härligt med lördag! solen skiner och vi är lediga, kan knappast bli bättre tror jag :-)

Det är bara Ebba och jag som är vakna, vi har rostat limpmackor till frukost (Ebba älskar det) och nu så strosar vi runt i mysklader och tittar lite på nyhetsmorgon, surfar lite och bara är helt enkelt.


När jag var till tandläkaren i veckan så fick jag med mig mellanrumsborstar hem som tandläkaren tyckte att jag skulle använda, hon visade mig hur jag skulle göra men nu när jag försöker själv här hemma så får jag bara in den mellan 4 tänder.........hon fick in den mellan alla!, jag kan ju knapast ha fått trängre mellan täderna på bara några dagar.


Jag har lite tråkigt nu........undra om jag ska hoppa lite i sängen så att Magnus vaknar ;-)

 
ANNONS
 
Ingen bild

susanne

6 februari 2011 09:25

detta med mellanrumsborstar känns igen dom fixar det.... men hemma???

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna L - 12 juli 2012 11:32

Sitter hos frissan och Färgar min utväxt (grå) och ska tunna ur massor, skönt! Har haft semester sen i måndags och det har regnat varje dag......så ruttet! Men såklart härligt att vara ledig och slippa vara på jobbet och slippa gå upp tidigt på morgo...

Av Anna L - 19 juni 2012 17:38

Nästan att vi blåser bort tror jag. Den stora dottern är på vift igen och ska sova borta.....det börjar så sakteliga gå upp för mig att vi inte kommer att se henne så mycket den häm sommaren :-( vi duger inte längre, det är bara kompisar som gäller....

Av Anna L - 18 juni 2012 20:25

Shit, jag Vill ha och jag behöver ha semester snart eller nu vore inte fel :-) har precis varit och hämtat Mira på fotbollsträningen och det var flera "semesterfirare" där men jag är inte ett dugg bitter över att jag ska gå upp tidigt i morrn och åka...

Av Anna L - 25 oktober 2011 17:01

Det var en stolt mamma som gick från utvecklingssamtalet i skolan i dag :-) överträffade målen i flera ämnen!!!! mammas flicka ;-) Mira sa att hon tyckte att det var lite för lätt i vissa ämnen och att hon vill ha lite utmaningar i bla matten, på m...

Av Anna L - 24 oktober 2011 17:34

Höstdeppigt......jomenvisst! Nu när man vaknar så är det oftast minusgrader ute :-( ser verkligen inte fram emot snö och hala vägar när man måste ta sig till jobbet på morgonen.   I morgon är det dags igen för utvecklingssamtal för Mira i skola...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se