anna78

Direktlänk till inlägg 4 april 2011

Vår

Av Anna L - 4 april 2011 18:47

Vill ha vår nu, känns som att jag aldrig har längtat efter våren så mycket som jag gör nu.

Snön ligger fortfarande i ett tjockt lager på tomten men det smälter lite varje dag :-)


I torsdags så var det Ebbas sista dag på fritids.......nu har jag inget fritids-barn längre *snyft* eller det är ganska skönt att slippa hämta och lämna på fritids men barnen blir stora alldeles för fort! snart kommer de inte att vilja ha med mamma någonstans och att vara hemma och mysa med mamma och pappa framför tv´n kommer snart att vara ett minne blott.


I fredags åkte Magnus och jag och hämtade pizza till barnen som vi lämnade av hemma sen åkte vi till en restaurang och åt middag........lite vuxentid :-)

Jag åt oxfilé och Magnus åt lamm, till förrätt åt vi båda en klassiker toast Skagen, såååååå gott! och väldigt mysigt att sitta och äta och prata i lugn och ro.


I lördags så var vi och firade Magnus syster som fyllde 40 år, hon bjöd på tacogratäng, sallad, tortillas och dricka.......väldigt gott!

På festen så träffade jag ett par från Rånäs som jag inte har träffat sen jag var 12 år (inte så länge sedan alltså  ) jag lekte med deras dotter och var ofta hemma hos dem......väldigt kul att träffa dem igen!
 
ANNONS
 
Ingen bild

Tojan

5 april 2011 22:31

Nämen så kul att du har vaknat, med bloggen menar jag.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna L - 12 juli 2012 11:32

Sitter hos frissan och Färgar min utväxt (grå) och ska tunna ur massor, skönt! Har haft semester sen i måndags och det har regnat varje dag......så ruttet! Men såklart härligt att vara ledig och slippa vara på jobbet och slippa gå upp tidigt på morgo...

Av Anna L - 19 juni 2012 17:38

Nästan att vi blåser bort tror jag. Den stora dottern är på vift igen och ska sova borta.....det börjar så sakteliga gå upp för mig att vi inte kommer att se henne så mycket den häm sommaren :-( vi duger inte längre, det är bara kompisar som gäller....

Av Anna L - 18 juni 2012 20:25

Shit, jag Vill ha och jag behöver ha semester snart eller nu vore inte fel :-) har precis varit och hämtat Mira på fotbollsträningen och det var flera "semesterfirare" där men jag är inte ett dugg bitter över att jag ska gå upp tidigt i morrn och åka...

Av Anna L - 25 oktober 2011 17:01

Det var en stolt mamma som gick från utvecklingssamtalet i skolan i dag :-) överträffade målen i flera ämnen!!!! mammas flicka ;-) Mira sa att hon tyckte att det var lite för lätt i vissa ämnen och att hon vill ha lite utmaningar i bla matten, på m...

Av Anna L - 24 oktober 2011 17:34

Höstdeppigt......jomenvisst! Nu när man vaknar så är det oftast minusgrader ute :-( ser verkligen inte fram emot snö och hala vägar när man måste ta sig till jobbet på morgonen.   I morgon är det dags igen för utvecklingssamtal för Mira i skola...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se