anna78

Direktlänk till inlägg 9 april 2011

Lugn lördag

Av Anna L - 9 april 2011 20:33

Det har varit en riktigt lugn och skön lördag, jag var till däckverkstaden i morse och fick sommardäck på ena bilen :-) vilken skillnad det blev! bilen går så tyst nu med sommardäcken.


Resten av dagen så har vi ätit god mat, spelat spel, tittat på film som vi hyrt och bara haft det mysigt.........i mitt nästa liv ska jag nog bli Hollywood fru ;-)


Är riktigt jäkla sur på Canal digital den här helgen, de skickade ut en uppdatering till digitalboxen i torsdags och det är väl inget konstigt med det men denna uppdatering gjorde att nätadaptern vart för klen och boxen slutade att fungera    Magnus ringe dem och de sa att de skulle skicka en ny sladd men den hann ju inte komma innan helgen så vi är tv-lösa denna helg........så tråkigt!  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna L - 12 juli 2012 11:32

Sitter hos frissan och Färgar min utväxt (grå) och ska tunna ur massor, skönt! Har haft semester sen i måndags och det har regnat varje dag......så ruttet! Men såklart härligt att vara ledig och slippa vara på jobbet och slippa gå upp tidigt på morgo...

Av Anna L - 19 juni 2012 17:38

Nästan att vi blåser bort tror jag. Den stora dottern är på vift igen och ska sova borta.....det börjar så sakteliga gå upp för mig att vi inte kommer att se henne så mycket den häm sommaren :-( vi duger inte längre, det är bara kompisar som gäller....

Av Anna L - 18 juni 2012 20:25

Shit, jag Vill ha och jag behöver ha semester snart eller nu vore inte fel :-) har precis varit och hämtat Mira på fotbollsträningen och det var flera "semesterfirare" där men jag är inte ett dugg bitter över att jag ska gå upp tidigt i morrn och åka...

Av Anna L - 25 oktober 2011 17:01

Det var en stolt mamma som gick från utvecklingssamtalet i skolan i dag :-) överträffade målen i flera ämnen!!!! mammas flicka ;-) Mira sa att hon tyckte att det var lite för lätt i vissa ämnen och att hon vill ha lite utmaningar i bla matten, på m...

Av Anna L - 24 oktober 2011 17:34

Höstdeppigt......jomenvisst! Nu när man vaknar så är det oftast minusgrader ute :-( ser verkligen inte fram emot snö och hala vägar när man måste ta sig till jobbet på morgonen.   I morgon är det dags igen för utvecklingssamtal för Mira i skola...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se