anna78

Direktlänk till inlägg 26 maj 2011

Skräck!!!!!

Av Anna L - 26 maj 2011 17:48

I tisdags så ringde Mira mig på jobbet och berättade att en flicka som går i hennes skola blivit överfallen på väg till skolan :-(

Jag åkte hem från jobbet så att jag kunde hämta både Ebba och Mira i skolan, de hade ju inte tagit fast "knivmannen" som han kallas i tidningen och därför är det inte lämpligt att barnen går själva.

Vi har fått brev från rektorn i skolan där det står att barnen ska lämnas och hämtas i skolan alternativt gå flera tillsammans - ingen får gå ensam!

Flickan som blev överfallen hade varit påväg till skolan som vanligt när plötsligt en man dragit in henne i skogan och han höll en kniv mot hennes hals, hon skrek så högt att han till slut släppte henne .

Flickan fick inga fysiska skador som tur var men hon måste ha varit sjukt rädd!

Jag önskar bara att de kunde gripa den skyldige snart!


Mina barn gick ju till skolan exakt samma tid som den flickan som vart överfallen, de gick bara från ett annat håll och när jag tänker på att det lika väl hade kunnat vara någon av dem som råkat illa ut så får jag nästan panik.


Polisen är lite varstans nu efter det som har hänt, de åker på gångvägar och går runt och pratar med folk för att få tips mm, det känns bra att de håller koll men vem vet var, om eler när han slår till igen

 
ANNONS
 
Stort och smått

Stort och smått

1 juni 2011 21:53

Men fy så hemskt... Hoppas att de hittat honom nu!

http://stortosmatt.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna L - 12 juli 2012 11:32

Sitter hos frissan och Färgar min utväxt (grå) och ska tunna ur massor, skönt! Har haft semester sen i måndags och det har regnat varje dag......så ruttet! Men såklart härligt att vara ledig och slippa vara på jobbet och slippa gå upp tidigt på morgo...

Av Anna L - 19 juni 2012 17:38

Nästan att vi blåser bort tror jag. Den stora dottern är på vift igen och ska sova borta.....det börjar så sakteliga gå upp för mig att vi inte kommer att se henne så mycket den häm sommaren :-( vi duger inte längre, det är bara kompisar som gäller....

Av Anna L - 18 juni 2012 20:25

Shit, jag Vill ha och jag behöver ha semester snart eller nu vore inte fel :-) har precis varit och hämtat Mira på fotbollsträningen och det var flera "semesterfirare" där men jag är inte ett dugg bitter över att jag ska gå upp tidigt i morrn och åka...

Av Anna L - 25 oktober 2011 17:01

Det var en stolt mamma som gick från utvecklingssamtalet i skolan i dag :-) överträffade målen i flera ämnen!!!! mammas flicka ;-) Mira sa att hon tyckte att det var lite för lätt i vissa ämnen och att hon vill ha lite utmaningar i bla matten, på m...

Av Anna L - 24 oktober 2011 17:34

Höstdeppigt......jomenvisst! Nu när man vaknar så är det oftast minusgrader ute :-( ser verkligen inte fram emot snö och hala vägar när man måste ta sig till jobbet på morgonen.   I morgon är det dags igen för utvecklingssamtal för Mira i skola...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se