anna78

Direktlänk till inlägg 24 oktober 2011

Höst.......

Av Anna L - 24 oktober 2011 17:34

Höstdeppigt......jomenvisst!

Nu när man vaknar så är det oftast minusgrader ute :-( ser verkligen inte fram emot snö och hala vägar när man måste ta sig till jobbet på morgonen.


I morgon är det dags igen för utvecklingssamtal för Mira i skolan, nytt för denna gången är att man fick välja på tider mellan klockan 8.30 och 12.00 så att ha ett heltidsjobb och samtidigt vara förälder verkar vara svårt ;-) nu har jag en väldigt bra chef som aldrig skulle säga något om att man behöver gå på samtal i skolan men om man tex jobbar inom vården så är det inte så lätt att bara ta ledigt.

Hoppas att det går som det brukar........toppbetyg i allt :-)


På onsdag så är det föräldramöte i Ebbas klass, de fick en ny lärare i augusti när nya terminen startade men han vart sjukskriven efter bara några veckor.......till april 2012 så då fick de en vikarie som heter Emil, han har inte lärarbehörighet men jag tycker att han verkar vara den bästa läraren man kan tänka sig så det ska bli kul att lyssna på honom på torsdag.

Jag har träffat Emil några gånger då jag har varit och hämtat/lämnat Ebba i skolan och jag har gått med ett leende på läpparna därifrån varje gång, han passar verkligen för jobbet!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna L - 12 juli 2012 11:32

Sitter hos frissan och Färgar min utväxt (grå) och ska tunna ur massor, skönt! Har haft semester sen i måndags och det har regnat varje dag......så ruttet! Men såklart härligt att vara ledig och slippa vara på jobbet och slippa gå upp tidigt på morgo...

Av Anna L - 19 juni 2012 17:38

Nästan att vi blåser bort tror jag. Den stora dottern är på vift igen och ska sova borta.....det börjar så sakteliga gå upp för mig att vi inte kommer att se henne så mycket den häm sommaren :-( vi duger inte längre, det är bara kompisar som gäller....

Av Anna L - 18 juni 2012 20:25

Shit, jag Vill ha och jag behöver ha semester snart eller nu vore inte fel :-) har precis varit och hämtat Mira på fotbollsträningen och det var flera "semesterfirare" där men jag är inte ett dugg bitter över att jag ska gå upp tidigt i morrn och åka...

Av Anna L - 25 oktober 2011 17:01

Det var en stolt mamma som gick från utvecklingssamtalet i skolan i dag :-) överträffade målen i flera ämnen!!!! mammas flicka ;-) Mira sa att hon tyckte att det var lite för lätt i vissa ämnen och att hon vill ha lite utmaningar i bla matten, på m...

Av Anna L - 26 maj 2011 17:48

I tisdags så ringde Mira mig på jobbet och berättade att en flicka som går i hennes skola blivit överfallen på väg till skolan :-( Jag åkte hem från jobbet så att jag kunde hämta både Ebba och Mira i skolan, de hade ju inte tagit fast "knivmannen" ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se