anna78

Direktlänk till inlägg 25 oktober 2011

Stolt

Av Anna L - 25 oktober 2011 17:01

Det var en stolt mamma som gick från utvecklingssamtalet i skolan i dag :-) överträffade målen i flera ämnen!!!! mammas flicka ;-)

Mira sa att hon tyckte att det var lite för lätt i vissa ämnen och att hon vill ha lite utmaningar i bla matten, på måndagar får de reda på hur långt de ska jobba under veckan och Mira brukar vara färdig redan på tisdagen sen får hon "tråka" sig igenom extra stenciler resten av veckan.

Läraren lyssnade och tog till sig det Mira sa och skulle föra det vidare till berörda lärare.......så det var ett bra samtal helt enkelt.


Har precis ätit middag, spagetti och köttfarssås vart det, tråkig mat men lätt att göra när inspirationen inte riktigt finns där för att laga "spännande" mat

Snart Adam Live på tv :-) tror nog att Adam Alsing är en av mina favoriter! började faktiskt grina den morgonen som var hans sista i Äntligen morgon men nu får jag ju min "Adam-dos" på tv i stället :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna L - 12 juli 2012 11:32

Sitter hos frissan och Färgar min utväxt (grå) och ska tunna ur massor, skönt! Har haft semester sen i måndags och det har regnat varje dag......så ruttet! Men såklart härligt att vara ledig och slippa vara på jobbet och slippa gå upp tidigt på morgo...

Av Anna L - 19 juni 2012 17:38

Nästan att vi blåser bort tror jag. Den stora dottern är på vift igen och ska sova borta.....det börjar så sakteliga gå upp för mig att vi inte kommer att se henne så mycket den häm sommaren :-( vi duger inte längre, det är bara kompisar som gäller....

Av Anna L - 18 juni 2012 20:25

Shit, jag Vill ha och jag behöver ha semester snart eller nu vore inte fel :-) har precis varit och hämtat Mira på fotbollsträningen och det var flera "semesterfirare" där men jag är inte ett dugg bitter över att jag ska gå upp tidigt i morrn och åka...

Av Anna L - 24 oktober 2011 17:34

Höstdeppigt......jomenvisst! Nu när man vaknar så är det oftast minusgrader ute :-( ser verkligen inte fram emot snö och hala vägar när man måste ta sig till jobbet på morgonen.   I morgon är det dags igen för utvecklingssamtal för Mira i skola...

Av Anna L - 26 maj 2011 17:48

I tisdags så ringde Mira mig på jobbet och berättade att en flicka som går i hennes skola blivit överfallen på väg till skolan :-( Jag åkte hem från jobbet så att jag kunde hämta både Ebba och Mira i skolan, de hade ju inte tagit fast "knivmannen" ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se