anna78

Senaste inläggen

Av Anna L - 13 april 2010 19:25

Nu var det visst ett tag sen igen ;-)


Förra veckan bestod mest av jobb och vardagsliv, som det ska alltså ;-)

Förutom att min mormor vart sjuk och inlagd på sjukhus i torsdags, hon fick näthinneavlossning på ena ögat och fick opereras akut på torsdag kvällen......operationen gick bra och hon fick komma hem i fredags igen men hon var väldigt yr och såg inte så bra.

På fredagen så åkte jag för att hämta hennes bil som hon fick lämna på en pendlarparkering (Roslagsstoppet) på torsdagen då hon tog bussen sista biten till sjukhuset (den hade alltså stått där ett dygn) när jag kom fram till parkeringen så var mormors bils tanklucka uppbryten och de hade slangat ur 40 liter bensin.................jag vart så jäkla arg!

Jag körde hem bilen till mormor, polisanmälde och hjälpte mormor att droppa medicin i ögonen - sen vart det helg :-)

Varje dag sedan mormor kommit hem så har jag varit där och hjälpt henne att droppa i ögonen, det  är svårt att droppa på sig själv.


Helgen var lugn och skön :-)


Igår var jag till doktorn eftersom att jag inte mått så bra de senaste dagarna, jag hade bihåleinflammation så nu äter jag penicillin och hoppas att det blir bra snart igen.


Idag har jag varit och lämnat min bil på service, kamremsbyte står på agendan - en dyr historia! men nödvändig.


Liten sammanfattning ;-)

ANNONS
Av Anna L - 5 april 2010 07:43

Usch vad fort det gått, imorgon är det vardag igen.

Middagen igår var så jäkla god, det var sill och ägg till förrätt och  grillad entrecote, klyftpotatis, grillade korvar, bea, sallad och mammas vitlökssås till middag, till efterrätt var det glass, maränger, chokladsås och jordgubbar :-) mammas mat är bäst! det är bara så.

Mira och Ebba fick påskpåsar med pengar och godis i av mormor och morfar som de också åt av såklart, de har nog varit ständigt höga på socker den här helgen, godis varje dag!..............men det är väl det som är påsk för barnen så imorgon kommer den tråkiga mamman att säga "nu räcker det med godis, ni får vänta till nästa lördag" gissa om jag kommer att bli poppis *not*


Idag ser det inte alls ut att bli så fint väder, väldigt grått och disigt - där rök min önskan om att få sola lite idag...............så jag går väl och städar badrummet nu istället då ;-)

ANNONS
Av Anna L - 4 april 2010 09:01

Tänk vad fort det går när man är ledig, nu är det bara 2 dagar kvar :-( idag ska jag städa lite och sen ska vi till mina föräldrar på middag (har hört att det ska bli grillat :D ) och imorgon så önskar jag mig sol...........strålande sol så att jag kan sitta och bara njuta och försöka få lite färg i nyllet, är likblek nu och jag vill inte smörja in mig med bus för när solen tittar fram så ser det ofta gult ut.

 

Jag är kattvakt till Sture och Fabian den här helgen, jösses vad det är mysigt att gosa med dem,  saknar Bruce jättemycket! de blir så glada när jag kommer och sen när jag ska gå så står båda i ahllen och tittar på mig så att jag ska få dåligt samvete för att jag går ;-)

Lat

Av Anna L - 3 april 2010 20:16

Undra hur lite man kan göra på en dag..............jag har verkligen inte gjort något vettigt på hela dagen idag ;-) sååååååå skönt!

Jag var till A-S och lämnade Ebba så att hon fick leka med Elvira några timmar (och så hämtade jag henne igen då ;-)) det är nog det enda jag har gjort.

Jag har legat i soffan och spelat på Miras nintendo DS, har faktiskt klarat två nya världar på Super Mario :-)

Av Anna L - 2 april 2010 21:00

Jag köpte nya gardiner till köket i veckan som jag fållade igår och strök och satt upp idag, och nu har jag tagit ner dem igen............skitsnygga gardiner men de passade inte hemma hos oss :-( så jag satt upp de panelgdinerar som vi har haft de senaste 4 åren på sommarhalvåret, jag som hade sett fram emot lite nytt :-(


Av Anna L - 1 april 2010 20:11

Jag ska aldrig mer fålla gardiner när jag är trött och omotiverad.................japp, då gör jag ett tredje försök då.................

Av Anna L - 1 april 2010 19:08

Idag gick Ebba till skolan igen, hon har varit hemma mån-ons men hon hann bara vara i skolan 30 minuter så ringde fröken igen och sa att hon var dålig men när hon kom hem så var hon inte det minsta dålig så hon fick väl en liten svacka kanske ;-)

Magnus, jag och Ebba gick tillbaka till skolan klockan 12 för att titta på Mira när hon uppträdde och sjöng inför hela skolan :-) hon och Moa sjöng en sång själva och sen var Mira med i en kör som sjöng två låtar, hon var såååååå duktig! jag tycker att det är väldigt modigt att ställa sig på sen scen och sjunga inför så många människor.


Det har varit ganska lugnt med påskkärringar här idag :-) tror att det bara har varit 6 st här (hittills) skönt att det inte ringer på dörren hela tiden.Av Anna L - 31 mars 2010 12:46

Har varit på jobbet 1/2 dag idag sen bar det av hem till sjuklingen igen, hon är piggare men fortfarande väldigt snorig och igår kväll så hade hon över 38 i feber så då är det bara att stanna hemma från skolan.

Var precis ut och hämtade en sak i bilen och såg då en giganatisk hög med bajskorvar på marken precis framför min bil, det kan inte ha varit kattbajs (har i alla fall aldrig sett en katt med så stor rumpa, för det måste vara en stor rumpa som har gjort dessa korvar) måste alltså vara en hund, och vem fam låter sin hund gå och bajsa på min tomt????? äckligt var det i alla fall, nu återstår bara problemet.........vem ska ta bort högen hmmmm hur ska jag få Magnus att göra det ;-)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se